1279928.jpg

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.


Vastaan viimein Mari-Johannalta saamaan haasteeseen. Älykkäänä ihmisenä tietenkin odotin, että jonain päivänä ekoilisin edes jollain tavoin, ja kirjoitan siitä nyt. :)

Täytyy kyllä tunnustaa, että Suomessa olin paljon luontoasäästävämpi kuin täällä (Se oli kyllä siellä tehty myös niin paljon helpommaksi kuin täällä). Tänään kuitenkin vein kierrätyskeskukseen kaikki meille kertyneet vesi-, maito-, mehu-, etc. pullot (sekä muoviset että lasiset), muovipussit ja lasipurkit ja purnukat. Kertyneiden muovipullojen määrä on kyllä uskomaton, kyllä omatunto kolkuttaisi aika lailla, jos ne heittäisi tavalliseen roskikseen.

Meidän taloyhtiössä muuten toimii roskien keräys niin, että viitenä päivän viikossa 18-20 laitamme oven ulkopuolelle roskat, josta ne sitten haetaan. Simppeliä, mutta vaatii sitä että muistaa oikeaan aikaan tämän roska-asian.