No niin... Jouluaatto mässäilyineen on takana, ja kaikki meni hyvin. Siis sillä ruokarintamalla (ja kyllä muutenkin).

Menyyna casa Kieussa tarjottiin:

Glögiä
Perunalaatikkoa
Porkkanalaatikkoa
Tee-se-itse Rosollia
Kahdella eri tavalla maustettua kalkkunanrintaa
Perunamuusia (siltä varalta, jos perunalaatikko olisi epäonnistunut)
Sinappikastiketta
Joulupuuroa kanelilla ja sokerilla

Sekä pipareita ja pullaa teen kera

Ja kun ottaa huomioon allekirjoittaneen yleisen kokkausinnostuksen ja -taidon, sen että kaikki (jälkiruokaa lukuunottamatta) on netistä haetuilla tuntemattomilla resepteillä itse tehtyjä ruokia (elämäni ensimmäiset laatikot!), ja sen että työkalut eivät ole ihan suomalaisia (175 astetta on n. 350 Fahrenheitia, niinhän?), niin ei voi muuta kuin röyhistää rintaansa. Vieraiden kehu hiveli erityisesti kun sen tunsi olevan ansaittua.

Ruuanlaiton aikana kyllä täytyi todeta olevansa insinööri....

Koo lukien porkkanalaatikkoreseptiä:
"voitele iso vuoka..."
"hmmm..."
"Mikäköhän on iso vuoka tämän reseptin kirjoittajan mielestä? Olisi nyt voinut vihjaista jotain  litra- tai senttimäärää..."
"Paljonkohan reilu puoli kiloa porkkanaa on soseutettuna?...
"hmm..."
"No kyllä sen tähän pitäisi mahtua..."
"Sais nää ohjeet kyllä olla välillä vähän vähemmän epämääräisiä"
....
Koo saa laatikon uuniin ja alkaa valmistamaan perunalaatikkoa:
"voitele vuoka..."
"...ARGH!"

Hauskoja välipäiviä kaikille!